Aici Membrii Federal Bureau of Investigations pot vorbi despre orice, in limita bunului simt.
3 participanți
Discutii Federal Bureau of Investigations
Hefaistos- Mesaje : 54
Data de inscriere : 03/04/2010
Varsta : 37
Goro- Mesaje : 8
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 32
Un rank up cum obtin si eu?
Vreau sa merg si eu cu cheetahu de la fbi ptr care necesita rank 4 ...
Si am mai mult de o saptamana, dar Domnule Lider Zapacel cand o sa aveti buna vointa ptr un rank up? Cati trebuie sa mai arestez/omor?
Data de inscriere in FBI: 13/04/2010 >>>CRED CA A TRECUT CEVA TIMP, PESTE O LUNA. PTR UN RANK UP PE SAPT PANA ACUM = RANK 4. CORECT?
Multumesc anticipat!
Si am mai mult de o saptamana, dar Domnule Lider Zapacel cand o sa aveti buna vointa ptr un rank up? Cati trebuie sa mai arestez/omor?
Data de inscriere in FBI: 13/04/2010 >>>CRED CA A TRECUT CEVA TIMP, PESTE O LUNA. PTR UN RANK UP PE SAPT PANA ACUM = RANK 4. CORECT?
Multumesc anticipat!
Zapacel- Mesaje : 32
Data de inscriere : 07/04/2010
Goro a scris:Un rank up cum obtin si eu?
Multumesc anticipat!
Este adevarat ce spui tu Goro
Dar avand in vedere faptul ca nu prea ai fonst online ... sau cel putin nu cand eram eu
Contacteaza-ma cand sunt on !!! iti voi explica mai multe ... si cel mai mult de conduita - de faptul cum te comporti cu jucatorii ...