-Nick Name(Numele Din Joc):Adinutza
-Orasul in care locuiti (Los Santos, San Fierro):Los Santos
-Sex (masculin / feminin ):Feminin
-Varsta (in joc):33 ani.
-Job-uri precedente:Mechanic.
-Job curent :none.
-Skill'uri la joburi secundare :none
-In ce alte factiuni ai mai fost:LSPD dar pe alt server.
-Motivul pentru care ai plecat din ultima factiune:M-am mutat pe acest minuntat server.
-Motivul pentru care vrei sa faci parte din factiune:As vrea sa fac dreptate si sa ii lecuiesc pe toti pasionatii de DM.
-Screenshot Stats : -----------------
-Esti de acord cu regulamentul:Da,si il voi respecta in totalitate.
-Biografia caracterului (minim 75 cuvinte si cat mai roleplay):Dacaa toti vreti sa fie cat mai roleplay asa va fi.M-am inregistrat si logat pe Pandora Sa:mp rolaplay si am inceput sa completesc si sa citesc tutorialele:)).M-am logat si am inceput sa joc.M-am ,,nascut" in Los Santos intr-o familie anonima si am inceput sa joc.Am aflat ca sunt sloturi pentru Factiunea FBI si imediat am intrat sa ma inscriu.Aceasta poveste imi suna cunoscuta.Hoppa cred ca e a mea ). Multumesc!!!
-Orasul in care locuiti (Los Santos, San Fierro):Los Santos
-Sex (masculin / feminin ):Feminin
-Varsta (in joc):33 ani.
-Job-uri precedente:Mechanic.
-Job curent :none.
-Skill'uri la joburi secundare :none
-In ce alte factiuni ai mai fost:LSPD dar pe alt server.
-Motivul pentru care ai plecat din ultima factiune:M-am mutat pe acest minuntat server.
-Motivul pentru care vrei sa faci parte din factiune:As vrea sa fac dreptate si sa ii lecuiesc pe toti pasionatii de DM.
-Screenshot Stats : -----------------
-Esti de acord cu regulamentul:Da,si il voi respecta in totalitate.
-Biografia caracterului (minim 75 cuvinte si cat mai roleplay):Dacaa toti vreti sa fie cat mai roleplay asa va fi.M-am inregistrat si logat pe Pandora Sa:mp rolaplay si am inceput sa completesc si sa citesc tutorialele:)).M-am logat si am inceput sa joc.M-am ,,nascut" in Los Santos intr-o familie anonima si am inceput sa joc.Am aflat ca sunt sloturi pentru Factiunea FBI si imediat am intrat sa ma inscriu.Aceasta poveste imi suna cunoscuta.Hoppa cred ca e a mea ). Multumesc!!!