cei care vor sa iasa din factiune sa posteze aici motivul pentru care vrea sa iasa, iar daca a fost dat afara liderul sa posteze la fel de ce la dat afara.
Ultima editare efectuata de catre Marius_Power in Vin Apr 30, 2010 3:11 pm, editata de 3 ori
Nume: axxy_69 Dorita: sa ramanem preteni sa ne ajutam intre noi Vreau sa iesi afara din factiune:Da Motiv:Pentru ca merg la un nivel mai ianlt de mafie .. maultumesc pentru tot marius .. Kos va ramane in inima mea
Nume: Soryn100 Dorita: sa ramanem preteni si sa ne intelegem bn Vreau sa iesi afara din factiune:Da Motiv:Merg in alta mafie cu niste prieteni si am avut unele neintelegeri...
Nume: danutz10 Dorita: sa ramanem preteni si sa ne intelegem bn Vreau sa iesi afara din factiune:Da Motiv:vreau sa intru in pd dar voi ramane apropriat de kos
Nume: MiMi Dorita: Vreau sa ramanem prieteni in continuare. Vreau sa iesi afara din factiune:Da Motiv: Vreau sa dau dovada ca pot sa fiu bun si in alte fictiuni.De asemenea multumesc pt tot ajutorul acordat marius si te voi ajuta oricand!
Nume: Deezy Dorita: vreau sa ies din kos Motiv:1.pt ca nu intri mai nimeni din kos decat soryn si marius ce maii intra 2.intodeauna am vrut sa fiu cop dar nush dc
PS:PLS sa nu va suparati pe mn Imi pare rau Marius Soryn SI Mariu_power